Gardens - Amenajari Interioare - Exterioare

Get everything you need and create an awesome website

Intrati in magazin

“Impreuna din 2005 pentru casa si gradina dumneavoatra!”

“Aducem o abordare personala si eficienta la fiecare proiect la care lucram, acesta este motivul pentru care clientii nostri ne plac si continua sa vina inapoi.”

        Showroomul GARDENS a fost infiintat in 2005 pentru promovarea mobilierului de gradina din lemn si metal produs de grupul de firme FEROMET M SRL si FEROMINVEST SRL. Cu timpul ne-am diverisificat gama de produse si se servicii devenind un important centru pentru casa si gradina.
Piatra naturala, in combinatie cu lemnul si materialele textile sau metalice reuseste sa satisfaca cele mai rafinate gusturi indiferent daca alegeti un ambient rustic, clasic sau high-tech. Impreuna putem gasi solutia perfecta care se potrivete pentru dumneavoastra
In aproape orice gradina exista o solutie pentru amenajarea sau montarea unei piscine. In ziua de azi exita o varietate de modele si stiluri pentru orice buget, prin urmare ar fi pacat sa nu existe o oaza de prospetime si un motiv de relaxare in curtea, sau de ce nu, in casa dumneavoastra.
Aveti o casa sau un apartament care are o terasa si v-ati gandit sa o amenajati ? Noi va oferim solutii pentru amenajari terase gradina cu un design modern, rustic sau clasic, unde va puteti petrece timpul inconjurati de verdeata. Avem o gama larga de plante, mobilier si decoratiuni pentru terase.
Gradina este un spatiu care trebuie amenajat in functie de personalitatea si nevoile dumneavoastra. Va putem ajuta sa faceti cele mai bune alegeri pentru spatiul dumneavoastra! Spatiul din preajma casei poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa va bucurati de natura.
Gradina casei este adapostul pentru o buna dispozitie si relaxare. Prin realizarea ideilor de amenajare, ea devine vitrina preferintelor noastre personale. Impreuna cu fantezia si bucuria reamenajarii, fiecare gradina poate fi transformata în ceva deosebit.
Plantele dau gradinii o nota finala. Fiecare gradina, indiferent daca este mica sau mare, are suficient spatiu pentru flori arbusti sau copaci. Plante dau culoare si parfum gradinii iar arbustii si copacii formeaza structura si echilibrul. Tot ele pot transforma o terasa sau o curte intr-un paradis plin de incantare.

 

Sa lucram impreuna Aveti o idee sau un proiect interesant la care ati vrea sa lucrati cu noi ??

Contactati-ne

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3